Het is mij opgevallen dat het altijd fijn is om een fles droogshampoo in de kast te hebben staan. Wanneer je dan eenĀ bad hair day hebt is Batiste gegarandeerd eenĀ life saver.

Toen ik erachter kwam dat alle droogshampoo’s die in mijn kast stonden op waren, besloot ik een nieuwe aan te schaffen. Deze keer was dat een Batiste original. Ik denk dat ‘originals’ vaak een juiste zijn om mee te beginnen.

Mijn mening over Batiste Original

De geur van Batiste’s original droogshampoo is erg chill. Een redelijk standaard geur, die niet heel erg opvalt. Ja, ik houd wel van dit soort geuren. Zo heb ik tenminste het idee dat mijn haar wel lekker ruikt, maar het niet gelijk is zovan ‘wat ruik ik?’. Daarnaast doet deze droogshampoo zeker zijn werk. M’n haar ziet er na het gebruik van dit product namelijk niet meer vettig uit en geeft daarnaast ook een stuk meer volume aan mijn haar. Geweldig. Wat voor droogshampoo gebruik jij meestal?

Regards,
Lauryn