Yes, de zomer staat eindelijk om de hoek. Dat betekent dat de hoeveelheid festivals ook toeneemt. Tijd om je haar te fixen met Batiste’s droogshampoo.

Vorig jaar heb ik de droogshampoo’s van Batiste erg veel gebruikt. Waarom? Omdat mijn haar dan ziek veel volume krijgt. Ik heb vaak dat mijn haar een dag na het wassen weer een beetje begint in te zakken. Op dit moment is een droogshampoo ideaal. Het stijlen van het haar wordt zo een stuk gemakkelijker. Een droogshampoo hoef je dus niet alleen te gebruiken voor die dag waarop je haar wat vettig is, maar je geen tijd hebt om het te wassen. Het is ook een top middel om je haar te stijlen voor bijvoorbeeld dat leuke festival.

Ik heb verschillende droogshampoo’s uitgeprobeerd, maar Batiste blijft dan toch mijn favoriete merk. Je hebt namelijk veel keuze in producten en de geuren zijn eigenlijk altijd lekker. Voor mij is dat een groot pluspunt, omdat ik het belangrijk vind dat mijn haar lekker ruikt. Daarnaast vind ik de kwaliteit van Batiste ook altijd een meevaller, het is natuurlijk belangrijk dat wanneer je de droogshampoo gebruikt, deze wel voor de gehele dag zijn werk blijft doen. Waarom ik dit nu met jullie deel? Het festivalseizoen komt eraan, en ik dacht dat jullie vast wel een tip konden gebruiken. Neem daarom een lekker dagje voor jezelf. Leg jezelf in de watten met een heerlijk gezichtsmasker en stijl je haar met een droogshampoo van Batiste. Je bent op deze manier gegarandeerd klaar voor de zomer!

Details:

 Batiste Tropical: €4,79 (200 mL)
❋ Batiste Extreme Volume: €5,89 (200 mL)

Regards,
Lauryn